Ilustrativní obrázek příspěvku

Den otevřených dveří (online)

Milí zájemci o studium,

naše dveře Vám bohužel zatím otevřít nemůžeme. Proto pro Vás připravujeme alespoň on-line Den otevřených dveří, který se uskuteční

ve středu 20. 1. 2021 od 17 hodin

Na tomto setkání se dozvíte základní informace o naší škole, co je pro nás důležité, co se snažíme u našich studentů rozvíjet a čím vším si během studia projdou. Po prezentaci Vám rádi zodpovíme veškeré Vaše dotazy formou moderované diskuse s ředitelem, některými učiteli, popř. i studenty či absolventy.

Na den otevřených dveří není potřeba se dopředu přihlašovat, bude probíhat na platformě Zoom, kterou nyní využíváme i pro distanční výuku.

Pro připojení nepotřebujete zakládat žádný uživatelský účet, pouze je třeba stáhnout a nainstalovat aplikaci Zoom Client z adresy: https://zoom.us/download .

Odkaz pro připojení: https://us02web.zoom.us/j/85165508270

Meeting ID: 851 6550 8270
Passcode (heslo): WL-dod2021

Nouzově můžete použít odkaz „Join from Your browser“. Toto řešení je pro účastníky, kteří nemohou stahovat, instalovat nebo spouštět nové aplikace. Mějte na paměti, že tato možnost má jistá funkční omezení.

Pro otestování spojení se můžete připojit již 30 minut před začátkem. Před vstupem do místnosti doporučuji provést test nastavení zvuku, který vám bude nabídnut. Během schůzky mějte prosím vypnuté kamery a mikrofony, pokud zrovna nebudete hovořit (ovládají se v aplikaci). Snížíme tím datovou náročnost spojení riziko rušení.

Kapacita schůzky je 100 účastníků. Pokud byste se nemohli připojit, bude k dispozici záznam/stream na video kanálu školy.

Těšíme se na Vás,
kolegium