Sedmý víkend
Od 9. do 11.března se pro zájemce  konal doplňkový víkend věnovaný antroposofickému pohledu na lidský osud. Vedl ho Michael Zech a Siegfried Ober.
Počet míst musel být omezen, proto je třeba se již nyní přihlásit na adrese .
Přednost byla dána dříve přihlášeným.
Seminární víkend, který se konal v prostorách Mateřské školky Maitrea ve Slušticích, bylo možné absolvovat pouze jako celek!
Program víkendu ve formátu pro tisk najdete zde.

5.3.2012

Na seminář, konající se příští víkend a věnovaný antroposofickému porozumění osudu ve Slušticích u Prahy s Michaelem Zechem a Siegfriedem Oberem nahlásilo 34 lidí. Bylo tedy ještě 6 volných míst, které jsme nabídli nejen stálým účastníkům waldorfského semináře, ale i širšímu okruhu. Místa byla udělována v pořadí přihlášených.

Pokud se někdo z přihlášených osob nakonec nezúčastnil, měl mi dát obratem vědět, abychom uvolnili místa dalším. (opakuji podmínku účasti – Seminář je možné absolvovat pouze jako celek! Zúčastnit se jen některé části není možné, a to se týká i eurytmie. Zařiďte si tedy prosím, abyste se semináře mohli účastnit od pátečního odpoledne do nedělního poledne!) Pokud jste se přihlásili, a nedopatřením nejste v seznamu, měli jste mi to prosím ihned dát vědět!

Spaní bylo zajištěno v prostorách školky ve vlastním spacáku a karimatce, cena byla 50,-Kč/noc.

Pokud jste nejeli autem, bylo potřeba odjet níže uvedenými autobusy, nebo se domluvit s někým, kdo jede autem. Další spoje jely již příliš pozdě.

Z Prahy Černého mostu odjíždí autobus č.303 v 16:50 a do Sluštic přijíždí v 17:32. Autobus č.303 z Říčan od nádraží odjíždí v 17:10, do Sluštic přijíždí v 17:19.